Независимо дали сте на почивка, или просто на кратка разходка, то е важно да знаете къде има възможност да хапнете нещо вкусно. Това може да бъде както в ресторант, така и в обект, предлагащ бързо хранене. 

Кои места са добри за хапване в Стара Загора?

За да направите най-подходящия избор за хапване в Стара Загора, е добре да знаете какво предлага кухнята на дадено място, както и каква атмосфера да очаквате. Ето и част от най-добрите места:

  1. “Сандвичарница”

“Сандвичарница” със сигурност ще ви направи хубаво впечатление, ако сте фенове на вкусните сандвичи. Намира се в центъра на града и в менюто си побира голям избор от предложения с всякакво месо, включително и конско. За вегетарианците се предлагат и безмесни варианти. 

  1. “Ла Каса”

В случай че пицата е вашата слабост, то определено “Ла Каса” ще спечели сърцето ви. Има опция да изберете пица на парче, което е удобно, ако е необходимо да заситите набързо глада си, както и цели предложения, на които може да се насладите за вечеря.

  1. “Щастливеца”

Ако искате да хапнете сред страхотна атмосфера и да се насладите на прекрасно обслужване, то “Щастливеца” ще ви хареса. Той е част от едноименната верига и печели положителни отзиви от хора из цялата страна. В него имате възможност да избирате от богато и разнообразно меню.

  1. “Уникато”

Чудесен хотел-ресторант, предоставящ висококачествена кухня и невероятно преживяване. Чудесна опция е за романтична вечеря или друг по-специален повод.

  1. “Линдо”

Този ресторант в Стара Загора предлага голямо меню от разнообразни предложения за всеки вкус. Без значение дали искате да хапнете бургер, пица, талиатели, или крехко месо на пещ, това е вашето място. Обърнете внимание и на десертите, които несъмнено ще спечелят любителите на сладките изкушения.

  1. “Бюфет”

Това е бистро, в което може да хапнете разнообразна храна от дневното меню. То е чудесно за бърз обяд в почивката или за вкусна вечеря. Определено е една от любимите локации на хората от Стара Загора, а цените са изключително достъпни. 

  1. “В Гората”

Както личи по името, този страхотен ресторант се намира сред китната природа на един от любимите паркове на местните – Аязмо. Сравнително нов е, но вече осезаемо е доста популярен сред старозагорци, както и сред гостите на града, търсещи къде да хапнат. 

Който и от тези варианти да изберете в Стара Загора, несъмнено ще успеете да се насладите на хубава храна и комфортна атмосфера. 

Нужно ли е да правите резервация?

За да сте сигурни, че ще имате своята маса в избраното от вас заведение, то е по-добре да се обадите и да направите резервация. Налага се, тъй като уикендите и делничните вечери са по-натоварени в повечето случаи.

За автора

Господин Сотиров

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *