Преглед на публикация

Този сайт изобщо работи ли? А общината, държавните институции...?

17
юли
2017

Въпрос

Приключено в срок

Присъединени: 0

Здравейте,
сайтът и работата му са плод на доброволните усилия на група граждани. Ние не сме служители в Община Стара Загора, никога не сме били. Създадохме платформата като инструмент за улесенение на гражданите в контакта с институциите и най-вече с общината. За жалост търсените отговори не винаги са това, което очакваме, а сроковете понякога крайно се разминават със законово установените. Вярваме, че в повечето случи причините с прозаични - служители в отпуск, теми за които е нужно повече време...
Разбираме напълно недоволството ви и също така го споделяме. Поддържаме контакт с мениджърите на всички включени в платформата институции и често напомняме за забавянията, но за жалост резултатът не винаги е задоволителен.

Благодарим ви за мнението все пак и се надяваме да продължите да използвате платформата като инструмент за ефективна комуникация.

Поздрави и пожелания за ползотворн ден!

Живка Александрова
Администратор "Моята еОбщина"

СНЦ Моята еОбщина, Администратори
ИН: zb7
Статус: Приключено - Отговорено
Видимост: Публична
Пренасочено към: СНЦ Моята еОбщина
Планирано за приключване: 11.08.2017
Приключено на: 10.08.2017
Кога ще заработят отново (ако изобщо някога са работили) този сайт и служителите, стоящи зад него? Или смятате, че е по-добре по стандартния "изпитан" начин - вземи си ден отпуск и обиколи неизвестен брой канцеларии и гишета, докато евентуално успееш да подадеш писмено жалба или сигнал към общината? Кога ще се случи да заработят, спазвайки законите, държавните институции в община Стара Загора? За едни граждани, подаващи тук сигнали и задаващи въпроси, без да получават никакви отговори или официални становища от институциите, питам... но отговори вече не чакам.
 • 10
  август
  2017
  СНЦ Моята еОбщина приключи публикацията със статус Приключено - Отговорено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 10
  август
  2017
  СНЦ Моята еОбщина назначи Администратори към тази публикация.
 • 17
  юли
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група СНЦ Моята еОбщина .
 • 17
  юли
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).