Преглед на публикация

Строителен обект с нарушена ограда

02
септември
2017

Сигнал

Просрочено с 7 дни

Присъединени: 0

Служители на Община Стара Загора извършиха проверка и констатираха, че има поставена предпазна ограда на новопредвидения обект, която да възпрепятства влизането на строителната площадка.
В участъци временната предпазна ограда, състояща се от метални платна и мрежа, не е укрепена, за което е уведомен строителния надзор във връзка с чл. 168 от ЗУТ.

Община Стара Загора, Дирекция Строителство и инвестиции
ИН: yf7
Статус: Приключено - Решено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 06.10.2017
Приключено на: 13.10.2017
На ул. "Генерал Стефан Тошев" срещу номер 3 се намира строителен обект. По същия от години не се извършват строителни дейности. Ограден е със строителна ограда, върху която са поставени предупредителни табели за охраняем обект, които забраняват достъпа на строежа. Преди няколко месеца вследствие на силен вятър част от ламаринената ограда беше съборена. Към момента оградата не е възстановена, което улеснява достъпа до строителния обект. От няколко дни насам в обекта влизат деца и си играят. Обръщам Ви внимание, че в строителния обект има множество изгнили арматурни железа, на които децата могат да се наранят. Родителите са безучастни и не контролират децата си.
В тази връзка Ви моля да предприемете нужните действия като задължите собственика на строителния обект незабавно да възстанови нарушената строителна ограда и да предприеме мерки за ограничаване на достъпа до строителния обект!!!
 • 13
  октомври
  2017
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Решено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 13
  септември
  2017
  Община Стара Загора назначи Дирекция Строителство и инвестиции към тази публикация.
 • 04
  септември
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 04
  септември
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).