Преглед на публикация

Строителен обект с нарушена ограда

септември
2017
02
ИН: yf7
Статус: Изчакване на становище
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Срок за текущ статус: 15 дни (06.10.2017)
Планирано за приключване: 06.10.2017
На ул. "Генерал Стефан Тошев" срещу номер 3 се намира строителен обект. По същия от години не се извършват строителни дейности. Ограден е със строителна ограда, върху която са поставени предупредителни табели за охраняем обект, които забраняват достъпа на строежа. Преди няколко месеца вследствие на силен вятър част от ламаринената ограда беше съборена. Към момента оградата не е възстановена, което улеснява достъпа до строителния обект. От няколко дни насам в обекта влизат деца и си играят. Обръщам Ви внимание, че в строителния обект има множество изгнили арматурни железа, на които децата могат да се наранят. Родителите са безучастни и не контролират децата си.
В тази връзка Ви моля да предприемете нужните действия като задължите собственика на строителния обект незабавно да възстанови нарушената строителна ограда и да предприеме мерки за ограничаване на достъпа до строителния обект!!!
 • Действие
  септември
  2017
  13
  Община Стара Загора назначи Дирекция Строителство и инвестиции към тази публикация.

  Планирано за приключване: 06.10.2017

 • 04
  септември
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 04
  септември
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).