Преглед на публикация

коте в канала на ул. Братя Жекови 38

19
юли
2018

Сигнал

Приключено в срок

Присъединени: 0

Здравейте,
предвид спешността на ситуацията и това, което са ви посъветвали, най-добре е да се свържете с горещия телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37.

В случай, че там срещнете трудности или невъзможност да се реши проблема, можете да опитате и да се свръжете със Зелени Балкани: http://www.greenbalkans.org/bg/Kontakti-c171

СНЦ Моята еОбщина, Администратори
ИН: yd7
Статус: Приключено - Решено
Видимост: Публична
Пренасочено към: СНЦ Моята еОбщина
Планирано за приключване: 21.07.2018
Приключено на: 20.07.2018
Здравейте,

Вече два месеца има коте (на видима възраст около 6-7 месеца) в канала на ул. "Братя Жекови" 38 в Стара Загора и няма кой да го извади. Пожарната и полицията отказват няколко пъти долкото разбрах от една съседка, която му пуска храна. Пожарната и полицията отказаха и днес. Полицията каза да се свържем с общината, но не казаха с кого. Жената се е опитала да сложи дъски да се изкачи. Котето се движи по един ръб долу до водата на около 2-3 метра и е много опасно. За съжаление има много лоши хора в квартала, които нагрубяват жената, че иска да помогне на едно коте в беда. Моля помогнете!

Благодарим Ви предварително.
 • 20
  юли
  2018
  СНЦ Моята еОбщина приключи публикацията със статус Приключено - Решено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 20
  юли
  2018
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група СНЦ Моята еОбщина .
 • 20
  юли
  2018
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).