Преглед на публикация

Шумен билборд

17
юли
2017

Сигнал

Просрочено с 6 дни

Присъединени: 0

Рекламното пано, поставено на жилищна сграда с административен адрес: „Димитър Подвързачов“ № 11, притежава пълна проектна документация съгласно изискванията на ЗУТ и е поставено след надлежно издадено разрешение от Община Стара Загора.
Между живущите в жилищната сграда и собственика на рекламно-информационния елемент е сключен договор за месечен наем след проведено общо събрание на 21.03.2016 г. В Община Стара Загора към представената проектна документация е приложено нотариално заверено копие от съгласието на собствениците.
Фирма „Виденов груп“ ЕООД е уведомена да приведе съоръжението в изправност и всички проблеми ще бъдат отстранени в най-кратък срок.

Община Стара Загора, Звено Наеми и рекламна дейност
ИН: yb7
Статус: Приключено - Решено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 18.08.2017
Приключено на: 24.08.2017
Здравейте, преди няколко месеца монтираха билборд на фасадата на жилищния блок в който живеем с жена ми и бебето ни, от тогава обаче от билборда се чува скърцане и тракане което смущава съня на бебето и нашия. Звънели сме на фирмата да се оплачем многократно, но вече месец и половина нищо не са направили а шума е смущаващ и много дразнещ особено вечер когато си лягаме, все пак детето спи точно в стаята на която стена е сложен билборда. И никой не ни е искал съгласието да се поставя билборд на фасадата на нашия апартамент . Моля да направите проверка, и да се премахне или оправи този билборд.
Адреса е Димитър Подвързачов 11
 • 24
  август
  2017
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Решено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 24
  юли
  2017
  Община Стара Загора назначи Звено Наеми и рекламна дейност към тази публикация.
 • 17
  юли
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 17
  юли
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).