Преглед на публикация

Монтиране на автомати за таксуване в "зелените зони"

03
август
2017

Предложение

Просрочено с 18 дни

Присъединени: 0

Във връзка с Ваш сигнал, относно осигуряване на автомати за таксуване на престой на паркирани МПС в „Зелена зона“, Ви уведомяваме че ръководството е запознато с проблема, като Вашето писмо е насочено за изготвяване на проект и след осигуряване на финансови средства, ще бъдат изградени съответните автомати за таксуване за решаване на настоящия проблем.
Благодарим Ви, за активната гражданска позиция и при следващи нередности, отново сигнализирайте компетентните органи за тяхното установяване и решаване.

Община Стара Загора, Дирекция Стопанска политика
ИН: rf7
Статус: Приключено - Отговорено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 01.09.2017
Приключено на: 19.09.2017
Бих искал да предложа за улеснение на гражданите и данъкоплатците в община Стара Загора, да бъдат монтирани автомати за таксуване на престой за паркирани МПС-ва по всички обособени "зелени зони" в град Стара Загора. Не считам, че единствено табели с телефонен номер за изпращане на СМС решава проблема с плащането на престой за паркирано МПС в "зелена зона". Вярно, спестява средства на общината, повишава събирането на глоби от "нарушители" (нямали възможност да заплатят по този начин) и осигурява допълнителни средства на мобилните оператори, но всеки гражданин ли е длъжен да има работещ мобилен телефон с активна СИМ-карта, за да се възползва, когато му се наложи, от правото да паркира автомобил или друг вид МПС по по-скорошно определените като платени "зелени зони" улици и паркинги?!
 • 19
  септември
  2017
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Отговорено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 11
  август
  2017
  Община Стара Загора назначи Дирекция Стопанска политика към тази публикация.
 • 03
  август
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 03
  август
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).