Преглед на публикация

Информация за сайта

12
юни
2018

Въпрос

Приключено в срок

Присъединени: 0

Здравейте,
електронната платформа "Моята еОбщина" е създадена и се поддържа доброволно от граждани. Сайтът не е собственост на Община Стара Загора. Общината е участник в процеса на работа на платофрмата, но всяка публикация преди да стигне до там минава през проверка за съответствие с правилата за публикуване на платформата и след това бива активирана от администратор на "Моята еОбщина".
Регламентираният срок за активиране на публикация е 5 дни и изключително рядко се случва забавяне. Но се случва, за съжаление, както в последните дни. Максималното просрочване беше 4 дни и към момента всички публикации вече са активирани. Надяваме се да ни изивините, тъй като вършим това в свободното си време и абсолютно доброволно.

Поздрави и пожелания за приетн ден!

СНЦ Моята еОбщина, Администратори
ИН: qW7
Статус: Приключено - Отговорено
Видимост: Публична
Пренасочено към: СНЦ Моята еОбщина
Планирано за приключване: 15.06.2018
Приключено на: 14.06.2018
Бих искал да попитам колко време ви трябва за да обработите подаден сигнал в този сайт? Преди два дни подадох сигнал на този сайт и все още стои неразгледан. Защо създавате нещо след като после не го поддържате, малко е несериозно като се има на предвид че е официален сайт на общината който трябва да е в услуга на гражданите.
 • 14
  юни
  2018
  СНЦ Моята еОбщина приключи публикацията със статус Приключено - Отговорено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 14
  юни
  2018
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група СНЦ Моята еОбщина .
 • 14
  юни
  2018
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).