Преглед на публикация

НЕЗАКОННА ПЕЙКА на ул. Братя Векови 47

03
януари
2018
ИН: nc7
Статус: Изчакване на становище
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Срок за текущ статус: 3 дни (26.01.2018)
Планирано за приключване: 26.01.2018
Добър ден, община Стара Загора!
Надявам се сте си починали и започвате годината с нови сили! За празниците и аз се прибрах до родната Стара Загора и на входната врата ме посрещна писмо, адресирано до г-н Колев, с което му благодарите, че е облагородил района. Това писмо от община Стара Загора беяе разлепено на адрес 47 и 49 ул. Братя Жекови, поради факта, че и в двата блока има негодуващи!
Аз съм равноправен данакоплатец. Семейството ми има доход 5 пъти над този на г-н Колев и съответните данъци, които плащам са поне 5 пъти по-високи. Общината разполага с тези средства. Като редовен и изряден гравданин желая пейката да бъде премахната! Ако се налага мога да организирам подписка за премахането й.
Това е пълно безочие при положение, че има многократно подавано оплакване и е взето друго решение - тя да бъде премахната. Към настоящия момент, пейката се намира на главна за гр. Стара Загора, улица Братя Жекови. Тя не може да бъде безопасна дори и да бъде заградена с колчета. Спират се деца и майки с колички, баби с ракия и луканка (приложена снимка). Не мога да се обърна към полиция за подобен казус. Преди 2 години беше запалена кола на въпросното място, до същата тази пейка. Тогава директно дойде пожарна.
Прилагам снимки на писмото и нови снимки от пейката от следобеда на 31ви Декември и как там празнуват 2 баби.
Няма да се примиря с вашето ревение и ще предприема по-нататъшни мерки. Това, юе на общината и излиза по-евтино да признае съществъването на пейката за законно, вместо да дойде камион и да я вдигне е безумие!

Надявам се че ш рамките на месец тя ще бъде премахната, както гласеве решението ви!

Поздрави!
 • Действие
  януари
  2018
  09
  Община Стара Загора назначи Дирекция Строителство и инвестиции към тази публикация.

  Планирано за приключване: 26.01.2018

 • 03
  януари
  2018
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 03
  януари
  2018
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).