Преглед на публикация

ЗА БУЛЕВАРД "МЕТРОПОЛИТ МЕТОДИЙ КУСЕВИЧ"

18
май
2018

Сигнал

Просрочено с 3 дни

Присъединени: 0

Ще бъде изготвено предписание до звено „Озеленяване и КД“ за премахване на повредените дървета и тяхната подмяна. Отсичане на дървета в общински зелени площи се извършва при доказано лошо фитосанитарно състояние.

Община Стара Загора, Дирекция Стопанска политика
ИН: iW7
Статус: Приключено - Решено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 15.06.2018
Приключено на: 18.06.2018
ПРИНУДЕНИ, ПОДАВАМЕ ТОЗИ СИГНАЛ С БОЛКА В СЪРЦАТА ЗА НЕРЕДНОСТИТЕ ПО НАЙ-КРАСИВАТА И ПРЕДСТАВИТЕЛНА УЛИЦА В СТАРА ЗАГОРА. НОСЕЩА ИМЕТО НА РОДОЛЮБИВИЯТ И ПРЕДПРИЕМЧИВ МИТРОПОЛИТ МЕТОДИЙ КУСЕВИЧ. В ТРУДНИТЕ И БЕДНИ ГОДИНИ НА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТАРОЗАГОРСКАТА ЕПАРХИЯ, ТОЙ Е НАМЕРИЛ НАЧИН ОТ ЕДИН ГОЛ И ЕРОЗИРАЛ БАИР ДА НАПРАВИ ПРЕКРАСЕН ПАРК, С ПОМОЩТА НА ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАДА И СЪСЕДНИТЕ СЕЛА! АКО СЕГА СТАНЕ И ВИДИ КАК СЕ УНИЩОЖИХА МНОГОГОДИШНИ КИПАРИСИ И ЕЛХИ ПО УЛИЦАТА, НОСЕЩА НЕГОВОТО ИМЕ, ЩЕ ЛЕГНЕ ПАК В ГРОБА. КАКВА ПРЕЛЕСТ БЯХА ТЕЗИ ГРАДИНИ, ЗАПОЧВАЩИ ОТ НАЧАЛОТО НА УЛИЦАТА И МИНАВАЩИ ПРЕЗ ЦЕНТЪРА - ПОТОКЪТ ОТ ПРИСТИГАЩИ ХОРА ОТ ЖП ГАРА И АВТОГАРА МИНАВА ОТ ТАМ. "ВЕЩИТЕ" КОПАЧИ НА В И К ГИ УНИЩОЖИХА МИНАЛАТА ГОДИНА И НИКОЙ НЕ ГИ ПОДНОВИ. НЕ ЗНАЕМ КАКВИ ПО-ВАЖНИ ОБЕКТИ ИМА ОТ ЛИЦЕТО И ЦЕНТЪРА НА ГРАДА НИ.
НА ВСИЧКО ОТГОРЕ, ОТСКОРО КАТО ПО ЧАСОВНИК ВЕЧЕР СЕ СЪБИРАТ ЯТА ГАРГИ ПО ДЪРВЕТАТА И ШУМЪТ ОТ ТЕЗИ ПТИЦИ Е УЖАСЕН. А ПО-УЖАСНА Е МРЪСОТИЯТА, КОЯТО ОСТАВЯТ СЛЕД СЕБЕ СИ И КОЯТО МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ЗАРАЗИ.
ДРУГ ВАЖЕН ВЪПРОС СЕ ОГРОМНИТЕ ДЪРВЕТА. ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ИЗРЯЗАХА НЯКОИ ОТ ТЯХ, НО ИЗБИРАТЕЛНО - НЕ РАЗБРАХМЕ КАКЪВ Е КРИТЕРИЯТ. ЗИМНО ВРЕМЕ ДЪРВЕТАТА СЕ НАКЛАНЯТ ОТ ЗАЛЕДЕНИЯ СНЯГ ПО ТЯХ И ТАЗИ ЗИМА ЕДИН ОГРОМЕН КЛОН СЕ СЧУПИ. ЧУДО Е, ЧЕ НЯМА ПОСТРАДАЛИ.
ДРУГА НАПАСТ СА КУЧЕТАТА. "МАЛКО" СА ВОДЕНИТЕ НА КАИШКА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, АМИ И БЕЗДОМНИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ОТ ДЕН НА ДЕН. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРОКАРА НОВ ЗАКОН ЗА ТЕЗИ ЖИВОТНИ. А ЗАЩО НЕ И ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ДА ПРИЕМЕ НЯКАКВА НАРЕДБА ПО ТОЗИ ВЪПРОС.
ТОЗИ СИГНАЛ ПОДАВАМЕ ОТ ИМЕТО НА ЖИВУЩИТЕ В ТОЗИ РАЙОН НА ГРАДА И ДАНО СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ РАЗУМЕН ЧОВЕК В ТАЗИ ОБЩИНА ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ЧАСТ НА СТАРА ЗАГОРА
 • 18
  юни
  2018
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Решено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 21
  май
  2018
  Община Стара Загора назначи Дирекция Стопанска политика към тази публикация.
 • 21
  май
  2018
  Община Стара Загора назначи Дирекция Строителство и инвестиции към тази публикация.
 • 21
  май
  2018
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 21
  май
  2018
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).