Преглед на публикация

Булевард Руски между Генерал Столетов и Августа Траяна в Ужасно състояние

17
май
2018

Сигнал

Просрочено с 26 дни

Присъединени: 1

Извършва се подмяна на подземните комуникации, където е необходимо и след това се преасфалтират цялостно активните ленти за движение.

Община Стара Загора, Дирекция Строителство и инвестиции
ИН: hW7
Статус: Приключено - Решено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 15.06.2018
Приключено на: 11.07.2018
Здравейте
Искам отново да подам сигнал за ужасното състояние на тротоарите и пътното платно по Булевард Руски в участъка между Августа Траяна и Генерал Столетов. Миналото лято / 2017 беше извършен ремонт на тротоарите и бордюрите./ На същите бяха монтирани нови тротоарни плочки и бордюри . Качеството на изпълнение е под всякаква критика - плочките са криви, образуват се локви , тротоарите са се разместили и въобще никак не е качествено извършен този ремонт. Кой служител в общината е приел приключването на този ремонт е мистерия за мен. Също така някой дървета бяха изсечени и издълбани , но така и не доиде никой за да запълни дупките и сега си имаме дупки, оградени с бордюри. Може би Общината има намерение на мястото на старите дървета да засади нови, но забавянето е огромно. И така , да си доидем на конкретния въпрос - след като бяха монтирани новите бордюри, се образуваха огромни /ИМАМ ПРЕДВИД ОГРОМНИ/ дупки и сега не може да се паркира върху предназначената за паркиране част на тротоара.Булеварда е като лунен пейзаж. За капак на всичко преди седмица беше извършен ремонт на шахта точно пред Руски 51. Асфалта беше изкопан, извършен ремонт и засипан с чакъл. И сега насред пътя има огромно петно с чакъл , а в крайщата дупки, който от лятото на 2017 така и не са запълнени. В началото на годината писах писмо на хартиен носител , което по съответния ред предадох в деловодството. Получих отговор, който прилагам, в който съм уведомен че е възложен ремонт. Кога мислите да го извършите? Много ми е несериозно това забавяне и немърливост. Междувременно преди месец ,в приемния ден на Общината бях изпратен в отдел Инвестиции и там г-н Таньо Станчев много невъзпитано ми отговори че не знаел нищо, откъде можел да знае, при положение че той самия ми е отговорил на писмото от януари. Пълен цирк и ужасно несериозно и непрофесионално отношение към проблема.
1.Кога ще се асфалтира бул,Руски в посочения участък?
2.Кога ще се поправят тротоарите и бордюрите около дърветата в "ремонтирания" участък?
3.Кога ще се засядят дървета на мястото на дупките или тези дупки ще се запълнят с тротоарни плочки?
 • 11
  юли
  2018
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Решено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 21
  май
  2018
  Община Стара Загора назначи Дирекция Строителство и инвестиции към тази публикация.
 • 21
  май
  2018
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 21
  май
  2018
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).