Преглед на публикация

Промяна на разписанието на автобуси и тролеи поради ремонта на моста над жп-линиите

06
януари
2019

Въпрос

Просрочено с 46 дни

Присъединени: 0

Престои да се изготви нова транспортна схема на гр. Стара Загора, при разработването на която се разглеждат различни варианти. Вашето предложение ще бъде разгледано и при наличие на обективни предпоставки ще бъде взето под внимание.

Община Стара Загора, Дирекция Стопанска политика
ИН: ct7
Статус: Приключено - Отговорено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 08.03.2019
Приключено на: 23.04.2019
ИН: md7-Това е номера на сигнала ми, който съм подала. Срока за отговор беше до 29,09,2018г. До днешна дата нито промяна в разписанията на градския транспорт, нито отговор съм получила. Изпратила съм писмо на общината и през ноември. Писмото беше със снимки на информационното табло на спирка Климент Охридски. Разписанието е "прекрасно"- разписание "Мечта". За 5 минути за квартал Зора преминават 4 автобуса един след друг. Но после може и почти час да чакаш. До кога ще се отчитат дейности, които не са в полза на повечето от пътуващите с градски транспорт. Много курсове на автобусите по едно и също време през почти целия град. Кога най- после в нашия град ще бъде направено такова разписание, че да можеш от почти всеки квартал да стигнеш до друг край на града без да сменящ автобуси и тролеи да да чакаш по спирките по 30-40-50 минути.
 • 23
  април
  2019
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Отговорено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 15
  февруари
  2019
  Община Стара Загора назначи Дирекция Стопанска политика към тази публикация.
 • 07
  януари
  2019
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 07
  януари
  2019
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).