Преглед на публикация

Плувния комплекс и децата ни

07
ноември
2013

Предложение

Приключено в срок

Присъединени: 3

След като се запознахме с предложението Ви за допълнително оборудване на фоайето на плувния басейн, Ви уведомяваме, че Община Стара Загора в кратък срок, че обнови съблекалнята (бившата баня) във фоайето на сградата за начинаещите, в която ще могат да влизат и родителите на децата.
През 2014 г. Община Стара Загора ще кандидатства по програма за цялостно обновяване и разширяване на базата.

Община Стара Загора, Отдел Образование, младежки дейности и спорт
ИН: O77
Статус: Приключено - Отговорено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 22.11.2013
Приключено на: 21.11.2013
Тъй като вече съм писала по въпроса без никакъв отговор ,сега давам направо предложение...Условията в плувния комплекс са меко казано безобразни.Затварям си очите за всичко ,което има нужда от ремонт ,защото за такъв със сигурност се искат доста средства...и предлагам,моля не са нужни чак толкова много средства за два реда пейки -тип "гарови " да ги кажа ,такива на които да се ползват две страни за сядане .Сложете ги там в онова празно ,широко фоае на комплекса ,където събличаме и обличаме малките си деца по земята върху голата ,студена мозайка...Това е нещо съвсем възможно и толкова необходимо.Забодете по стените двадесетина пирона ,защото са по- евтини от закачалки за да можем зимата да закачаме дебелите връхни дрехи на децата защото шкафчетата за най-малките са твърде недостатъчни ,а няма как ,ако майка води двете си момченца да слиза с тях в мъжките съблекални и съответно таткото,който води дъщерика да влиза с нея в дамската съблекалня... Ако не съм много ясна в предложението си ,можете да се разходите до плувния комплекс всеки ден в часовете между 17.00 и 18.00 за да видите картинката на живо...Надявам се да обърнете внимание на предложението ми! Чакам отговор !
 • 15
  ноември
  2013
  Община Стара Загора назначи отдел Образование, младежки дейности и спорт към тази публикация.
 • 11
  ноември
  2013
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 08
  ноември
  2013
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).
 • 21
  ноември
  2013
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Отговорено (предишен статус: Изчакване на становище).