Преглед на публикация

Боровата гора между блок 47 и блок 60 в кв.Три чучучра-север загива

21
март
2017

Сигнал

Просрочено с 4 дни

Присъединени: 0

Все още не е изготвен подробен доклад и становище за мерките, които ще бъдат предприети от страна на Държавно горско стопанство.

Община Стара Загора, Дирекция Стопанска политика
ИН: Na7
Статус: Приключено - Решено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 21.04.2017
Приключено на: 25.04.2017
Здравейте! Получих отговор на поставения от мен въпрос в края на месец октомври, но гората продължава да е в същото окаяно състояние. Какъв е резултата от насрочената проверка? Какви мерки са предвидени, в какъв срок ще се извършат и от кого?
Прилагам отново въпроса и отговора:
Уважеми г-не/г-жо,
Във връзка с полученият от Вас сигнал е разпоредена незабавна проверка на място от отговарящото звено за поддръжката на зелените площи и паркове на територията на Община Стара Загора, като ще бъдат взети необходимите мерки за превръщането му в една безопасна и красива зона за отдих от живеещите в квартал Три чучура-север.
Статус: Приключено - Решено
Приключено на: 17.11.2016
Явно никой не се грижи за тази гора, защото вече има много болни и изсъхнали дървета, а също и много много боклуци разхвърляни навсякъде. В квартала ни няма паркове и много деца и младежи обичат да играят и да се разхождат там. За това предлагаме специалисти да огледат гората и да се предприемат необходимите мерки за спасяване на умиращата горичка, която всички от квартала обичат и биха се включили в инициативи за нейното почистване и запазване. Знаем че предстои обновяване на инфраструктурата на квартала, но нека де не забравяме и грижата за природата. Необходимите средства няма да са толкова големи в сравнение с доброто дело, което ще бъде направено.
 • 25
  април
  2017
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Решено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 03
  април
  2017
  Община Стара Загора назначи Дирекция Стопанска политика към тази публикация.
 • 27
  март
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 27
  март
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).