Преглед на публикация

Светофар на кръстовището на бул. Патриарх Евтимий и ул. Ген Столетов

15
септември
2017

Сигнал

Просрочено с 3 дни

Присъединени: 0

Графикът на работа на светофарните уредби, осигуряващи движение в „Координиран режим", по бул. „ Св. Патриарх Евтимий", бул. „Никола Петков" и бул. „Славянски" е разработен се цел оптимизиране на движението.
Режимът „Координиран режим" преминава в режим „Жълта мигаща светлина" вечер в 21:30 часа, а обратната промяна се извършва сутрин в 06:30 часа.
За времето, през което светофарните уредби работят в режим „Жълта мигаща светлина", всички участници в движението са длъжни да се съобразяват с пътните знаци.

Община Стара Загора, Дирекция Стопанска политика
ИН: If7
Статус: Приключено - Решено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 10.11.2017
Приключено на: 13.11.2017
Бих искал да сигнализирам за неадекватното време на спиране на светофарната уредба на кръстовището на на бул. Патриарх Евтимий и ул. Ген Столетов вечер.

С оглед натовареността на двете улици и синхронизирането на светофарите по бул. Патриарх Евтимий считам, че светофарната уредба на кръстовището на на бул. Патриарх Евтимий и ул. Ген Столетов следва да работи поне до 22.30 вечер, тъй като е изключително трудно включването в бул. Патриарх Евтимий от ул. Ген Столетов заради високата скорост на повечето автомобили, движещи се вечер по бул. Патриарх Евтимий и много катастрофи, които стават именно поради тази причина.

Моля, предприемете бързи и адекватни действия, особено след като трафикът се увеличава значително със започване на учебната година.

Благодаря.
 • 26
  октомври
  2017
  Община Стара Загора назначи Дирекция Стопанска политика към тази публикация.
 • 13
  ноември
  2017
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Решено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 18
  септември
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 18
  септември
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).