Преглед на публикация

Предложение за градкия транспорт

20
ноември
2017

Предложение

Просрочено с 3 дни

Присъединени: 1

Електронните информационни табла на автобусните спирки и в автобусите и тролейбусите на обществения градски транспорт са монтирани в изпълнение на проект „Модернизация и развитие на устойчив градски транспорт в град Стара Загора“, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г. Електронните табла работят съгласно одобрените и съгласувани от оперативната програма проекти. Съгласно правилата на програмата, не е разрешено да бъдат правени промени по тях.
Качеството на предоставената информация в реално време и външния вид на таблата са едни от най-добрите, както в България, така и в ЕС.

Община Стара Загора, Дирекция Стопанска политика
ИН: IO7
Статус: Приключено - Отговорено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Община Стара Загора
Планирано за приключване: 15.12.2017
Приключено на: 18.12.2017
Здравейте,

Днеска се возих в автобус от градския транспорт и нещото, което ми направи впечатление е, че информационната табела със спирките е само на кирилица. И се замислих, че аз като един турист не бих се справил въобще с имената на спирките, защото кирилицата не е много разпространена в европа, Мисълта ми е не е ли възможно освен на кирилица да се изписват и на англииййки (латиница) имената на спирките. Ако искаме да сме модерен град според всуички инфо табели и не само в автобусите трябва да и на английски (като най разпространен), за да могат да се ползват и от туристите.


Благодаря
 • 18
  декември
  2017
  Община Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Отговорено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 28
  ноември
  2017
  Община Стара Загора назначи Дирекция Стопанска политика към тази публикация.
 • 21
  ноември
  2017
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Община Стара Загора .
 • 21
  ноември
  2017
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).