Преглед на публикация

Относно неправилното паркиране

29
октомври
2013

Предложение

Просрочено с 1 ден

Присъединени: 11

Организацията на паркиране, включително и в "Зелена зона" е подробно разписана в Наредбата за обществения ред при използване на превозни средства и общи площи на територията на Община Стара Загора. Изменения и допълнения в текстовете на Наредби се правят от Общински съвет - Стара Загора, като според чл. 36 (1) от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет Стара Загора: "Проекти за правилници, наредби, инструкции и решения може да внася кметът на общината и всеки общински съветник. Гражданите на общината могат да внасят предложения, становища и питания по въпроси от компетентността на Общинския съвет, които представляват обществен интерес."

Същевременно, ако сте свидетел на паркиране, извършено в нарушение, сигнализирайте на Горещия телефон за сигнали на Община Стара Загора - 0800 157 37.

Обществен посредник Стара Загора, Обществен посредник
ИН: A67
Статус: Приключено - Отговорено
Видимост: Публична
Пренасочено към: Обществен посредник Стара Загора
Планирано за приключване: 04.11.2013
Приключено на: 05.11.2013
Предлагам създаването на мобилни групи ,може би към общинска полиция, снабдени с мотопеди и обикалящи по улиците на града.Там където има неправилно паркирали автомобили да бъдат заснимани и собствениците предупредени с лепенка за нарушението и глобата която трябва да платят. Мисля ,че по този начин ще бъдем научени на ред и тротоарите и пешеходните пътеки върнати на пешеходците.
 • 05
  ноември
  2013
  Обществен посредник Стара Загора приключи публикацията със статус Приключено - Отговорено (предишен статус: Изчакване на становище).
 • 02
  ноември
  2013
  Обществен посредник Стара Загора назначи Обществен посредник към тази публикация.
 • 30
  октомври
  2013
  Публикацията беше пренасочена за обработка към административна група Обществен посредник Стара Загора .
 • 29
  октомври
  2013
  Статусът на публикацията беше променен на Активно, в изчакване за пренасочване (предишен статус: Изчакване за активиране).