Добре дошли

Добре дошли в електронната платформа на "Моята еОбщина"!

Иновативният проект “Моята еОбщина“ е насочен към улесняване и подобряване на диалога между гражданите и институциите в община Стара Загора. За нас ще бъде чест, участвайки в проекта, да допринесете за развитието на тази идея.
Нека си припомним, че Рим не е построен за един ден.
Осъзнаваме, че проблемите не биха могли да бъдат разрешени толкова бързо, колкото ни се иска. Но сме убедени, че всеки един от нас, би могъл да спомогне в изграждането на едно по-добро бъдеще за общината. А оттам - за всички ни!
Подавайки сигнали и предложения в електронната платформа, имаме възможност да насочим фокуса на отговорните институции към важните проблеми и въпроси, да отправяме не само критики, но и конкретни градивни предложения, да се информираме по темите, свързани със Стара Загора.
Искрено вярваме, че с общи усилия можем да подкрепим Общината и да подобрим значително средата си на живот - за нас и нашите деца!

За финал ще Ви припомним мъдрата мисъл на Джон Фицджералд Кенеди:
"Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал."